外汇新闻

Live Forex news from all over 的 world.

    档案

英镑兑美元汇率上涨超过1%& Yen

2016年6月20日,9:01 英镑 通过弗拉基米尔·冯(Vladimir Vyun)

狂热的50磅钞票的 英镑继续 与其他交易最多的货币相比飙升,尤其是像 US dollar and the Japanese yen, as prospects for the 英国脱欧已大大减弱。

上个星期’s deadly attack on the 亲欧盟议员造成了 serious shift in the Britons’ sentiment, and now 的前景 Britain leaving 的 欧盟看起来苗条。这不是不可能,但是 民意调查显示 that 的 “remain” votes rose to 72% as of now. This made traders feel bolder, encouraging 的m to buy riskier assets while selling safer ones (like 的 dollar, 的 yen, and )。

英镑/美元从1.4470上涨1.3%至 1.4657 as of 今天格林尼治标准时间8:55。英镑/日元攀升为 much as 1.2% from 151.36 to 153.19.

If 您有任何问题,意见或 opinions regarding 的 英镑,请随意 发布 的m using 的 下面的评论表格。

发表评论

需要
需要  

导航

菜单