外汇新闻

Live Forex news from all over 的 world.

    档案

外汇市场回到风险规避模式,加元贬值

2013年2月21日在22:34 加拿大元 通过弗拉基米尔·冯(Vladimir Vyun)

All 的 Canadian dollar bills denominations的 今天加元兑美元下跌,而 the Japanese yen as risk appetite came off 的 markets and crude oil, as well as other commodities, declined. 的 currency gained on the euro.

的四月期货 crude, 的 major 加拿大’s export, slipped to $92.63 per barrel in New York, 的 lowest price since January 7. 的 标准& Poor’s 500 Index went down 0.9 percent. 的 S&P GSCI Index of 24种商品微跌1.7%。原材料约占一半 Canada’s export revenue.

的 major reason for fear on the 外汇市场是昨天’s 分钟 the Federal Reserve’s policy meeting. Economists thought that 的 Fed gave hints in the 一些政策制定者希望的会议记录 尽早放弃刺激。这样的前景使交易者感到恐惧。 made 的m shun riskier currencies.

美元/加元从1.0165上涨至 1.0182 as of 22:34 GMT today and its daily high of 1.0205是7月25日以来的最高水平。CAD / JPY从91.96下跌至 91.36. At the 同时,EUR / CAD从1.3499跌至 1.3429.

If 您有任何问题,意见或 opinions regarding 的 加元,随时 发布 的m using 的 下方的评论表格。

Earlier 新闻 关于 的 加拿大元:

发表评论

需要
需要  

导航

菜单